Amsterdam Light Festival 10 december 2020 - 3 januari 2021

11-07-2018

www.amsterdamlightfestival.com

10.12.2020 - 03.01.2021

Thema: When nature calls

Deze winter ga je te voet op ontdekkingstocht met de Light Walk tijdens de negende editie van Amsterdam Light Festival. Beleef het verhaal van 'When Nature Calls' op een nieuwe, unieke wijze!

Door de maatregelen rondom COVID-19 wordt de bekende vaarbeleving tijdens de negende editie van het festival een jaartje overgeslagen. We grijpen de omstandigheden echter aan om een nieuwe theatrale wandelbeleving te introduceren: de Light Walk. Editie #9 vindt plaats van donderdag 10 december tot en met maandag 3 januari 2021 en staat in het teken van de natuur met het thema 'When Nature Calls'.

LIGHT WALK
Tijdens de Light Walk gaat de bezoeker met zijn smartphone in de hand wandelend op ontdekkingstocht door het oostelijk deel van Amsterdam Centrum. Via WhatsApp ontvangt de bezoeker gedurende de wandeling video’s, foto’s en voice berichten van creative director en theatermaker Lucas De Man. Zo leert de bezoeker - in een verhaal bomvol humor én informatie - over lichtkunst, de stad en de natuur. De wandeling is interactief, zo bepaalt de bezoeker bijvoorbeeld zelf of hij zich wil verdiepen in lichtkunst of juist meer over de stad en haar geschiedenis wil weten.

 

 

De foto's zijn van de website van het Amsterdam light festival