Wie zijn wij?

Quality Guides Holland is het bedrijf van Ria Kat.

Ria Kat (1964) heeft in 2006 haar grote droom waar gemaakt, en heeft de opleiding tot Nationaal Gids met goed gevolg afgerond en heeft het Guidor diploma behaald.

Daarna is zij – in 2007 – begonnen met haar eigen bedrijf: Ria Kat, Nationaal Gids. Dit groeide snel uit, zodat Ria begon met het inhuren van gidsen en het leveren van verschillende diensten (headsetsverhuur, reserveren van rondvaarten in Amsterdam, busverhuur, havenrondvaart Rotterdam, entrees Royal Delft, verkopen van entreekaarten Keukenhof, etc.). Het bedrijf groeide vervolgens nog verder uit, zodat zij besloten heeft het in december 2014 een nieuwe naam te geven: Quality Guides Holland, guide & travel services.

Inmiddels is Quality Guides Holland uitgegroeid tot een bedrijf, dat samenwerkt met een team van circa 45 professionele en enthousiaste (o.a. gekwalificeerde Guidor) gidsen. Niet alleen gidsen voor bus- en wandeltours, maar ook museumgidsen (kunsthistorici) en fietsgidsen.

De kennis die Ria heeft opgedaan in haar vorige banen (bestuurssecretaresse en kwaliteitsfunctionaris), kan zij goed gebruiken bij haar werk als gids, maar ook bij het regelen van allerlei organisatorische en administratieve zaken.

Graag maken wij een offerte voor u op maat. Voor gidsdiensten, maar ook overige diensten, zodat u diverse zaken in één mail kunt regelen en er veel werk voor u uit handen kan worden genomen.

Quality Guides Holland levert kwaliteit en verheugt zich op de samenwerking met u!